TEKNOFEST Teknoloji Yarışma Duyurusu

TEKNOFEST Yarışmaları Başvuruları Başladı

14.02.2024 35

Sanayi ve Teknoloji Bakanlıgı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın yürütücülügünde ve Bakanlıgımız paydaslıgında düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kurulusundan bu yana yurt içinde ve yurt dısında olmak üzere toplamda 9 defa gerçeklestirilmistir. 2024 yılında TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kamu ve özel sektörün de aralarında bulundugu 122 kurum/kurulusla birlikte Adana’da düzenlenecektir.

Ülkemizin yetismis nitelikli insan kaynagına katkı sunulmasının amaçlandıgı TEKNOFEST'te;ilkokul, lise, üniversite ve lisansüstü seviyedeki tüm gençlerin, mezunların ve profesyonellerin katılabilecegi 46 farklı teknoloji yarısması düzenlenecek olup elemeyi geçen takımlara 55 milyon TL'den fazla malzeme temini ile ulasım ve konaklama destegi saglanacaktır. Dereceye giren takımlara ise 30 milyon TL'den fazla para ödülü verilecektir. 2024 yılında Adana'da gerçeklestirilecek olan Festival’e dair detaylı bilgi ve basvuru linki www.teknofest.org sitesinde bulunmaktadır.

Kaynak: teknofest.org

Adres:
KARAATLI BELDESİ ZAFER MAH. İNÖNÜ CAD. FATMA CUMA ALI YILMAZ IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 7 MERKEZ / NİĞDE